Leoparden Leo

Jeg er Leoparden Leo, og jeg er dit barns bamseven – som er ved dets side gennem tykt og tyndt.

Min stemme kan kun høres af dit barn. Den bruger jeg til at støtte dit barns selvværd gennem positive og anerkendende ord, som vil få enhver lille sjæl til at blomstre. Jo flere gange dit barn får lov til at møde mig i børnebøgerne og se mig på børneplakaterne, desto lettere vil det blive for dit barn at tænke dejlige tanker om sig selv.

I den første bog støtter og styrker jeg dit barns selvværd og i den nyeste bog er jeg med, når dit barn lærer om gode venskaber. Venskaber er nemlig helt essentielle i barnets liv, og er med til at give barnet en følelse af at være god nok – præcis som det er. “Wow, de synes virkelig, at jeg er sjov at være sammen med”. Venskaber er derfor vigtige, når dit barn skal lære at elske sig selv.

 

Min helt store drøm er, at jeg en dag må få lov til at blive en del af alle børns liv. At jeg må blive en fast støtte og komme helt ind under huden på dem og fylde alle små hjerter med kærlighed og anerkendelse for dem, de ER.