Vidunderlige Barn er udviklet af sociolog og børnebogsforfatter, Signe Marslew, der gennem flere år har specialet sig inden for børns selvværd. Børneuniverset er skabt ud fra et stort ønske om, at alle børn skal kunne vokse op med følelsen af at være gode nok, som de er. Det er derfor vigtigt for os, at Vidunderlige Barns produkter giver barnet dén følelse.

I børnebøgerne er Leo dit barns allerbedste bamseven, der i rejsen mod at føle sig vidunderlig og god nok – altid er ved dit barns side. Leos kærlige og anerkendende ord og venskab får ethvert lille hjerte til at blomstre – og er med til at skabe en dejlig og positiv selvfortælling hos barnet.
Undervejs bliver barnet inddraget i fortællingen, hvilket forstærker selvfortællingen og følelsen af at være god nok, lige som det er.

Leo er også skabt som bamse for at forstærke denne følelse i endnu højere grad. Når dit barn putter med sin helt egen Leo bamse, vil Leos kærlige og anerkendende ord fra børnebøgerne føles endnu mere virkelige for barnet.
Leo bamsen er enormt blød, godkendt fra 0 år og en ideel puttermakker.

Det er også muligt at pynte dit barns vægge med de søde Leo plakater. Hæng dem fx over sengen, så de er noget af det sidste dit barn ser, inden det falder trygt i søvn.
Plakaterne er trykt i Danmark på bæredygtigt kvalitetspapir med FSC-mærket.