PRivatpolitik 

Sikkerhed
Dine personoplysninger bliver behandlet sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde og registrere dit køb og din betaling. Herudover anvendes  oplysningerne til at sende dit køb til dig med GLS.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

Herudover benyttes en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på Vidunderlige Barns vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til dette. Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, Vidunderlige Barn behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til email: info@vidunderligebarn.dk. Hvis du vil klage over en behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet
Ønsker du ikke længere, at Vidunderlige Barn skal behandle dine personoplysninger, eller at Vidunderlige Barn skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

 

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Vidunderlige Barn
Email: info@vidunderligebarn.dk